Start med å forvarme stekeovnen til 180 grader med vanlig over- og undervarme. Kle deretter en liten bakeform (ca. 21 x 21 cm) med bakepapir eller bruk en smurt rund springform som er 24 cm i diameter.
Smelt smøret i en kjele, trekk den til side og la det avkjøle seg litt. Hell gjerne smøret i en skål for raskere avkjøling. Vask appelsinen og rasp av det ytterste skallet (ikke det hvite) og legg til side.
Pisk sammen romtempererte egg og sukker til en luftig eggedosis i en stor bakebolle.
Hell kefir og raspet appelsinskall i smøret og rør blandingen godt sammen. Vei deretter opp de tørre ingrediensene og sikt dette inn i smørblandingen. Rør om til massen er godt blandet sammen og hell over i bakeformen. Skjær skallet av et par appelsiner og skjær i skiver. Fjern eventuelt steiner og legg skivene på toppen av kakerøra.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 30 - 35 minutter og avkjøl etter steking.