Ha alle tørre ingredienser, samt romtemperert smør, vann og smuldret fersk gjær, i bakebollen på en kjøkkenmaskin. Elt deigen sammen med eltekrok på lav/middels hastighet i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig. Dekk bakebollen til med plast og la deigen forheve i ca. 30 minutter.
I mellomtiden lager du fyllet ved. Bland sammen romtemperert smør, vaniljesukker og halvparten av sitron- og limeskallet. Hvis du minsker eller øker deigmengden til annet enn det som står i oppskriftem husk og også justere mengden med skall. Bland resten av skallet med sukker til penslingen og sett til side.
Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 45 x 30 cm. Fordel sitrussmøret over og brett den ene halvdelen over den andre.
Skjær deigen i 1,5 cm brede remser à ca. 20 stk. Tvinn remsene og surr to ganger rundt pekefinger og langefinger. Brett sammen og fest enden under bollen. Sett bollene i muffinsformer som igjen settes i en muffinsform i aluminium for støtte, slik at de beholder formen sin under steking. De kan også stekes uten former, men da siger formene letter ut i fasong. Dekk til med plast og etterhev knutene i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
Stek knutene i ca. 10 - 15 minutter eller til de har fått en fin gyllen farge. Pensle knutene med sammenvispet egg med det samme de kommer ut fra ovnen og limesukkeret strøs over.