1neveperlesukker (kan erstattes med f.eks hakkede hasselnøtter)
Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en bakebolle med smuldret gjær. Elt deigen sammen med ertekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen. Dekk bollen med plast og la deigen forheve i ca. 30 minutter.
Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 30 x 60 cm. Smør Nugatti utover hele flaten og rull sammen fra langsiden. Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver og legg på et stekebrett med bakepapir. Dekk til og etterhev snurrene i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
Stek snurrene på midterste rille i ca. 12 - 15 minutter til de har fått en gyllen og fin farge. Avkjøl snurrene på rist etter steking.
Dekorer snurrene med perlesukker, hakkede hasselnøtter, eller annen valgfri topping.
Notes
Tips!
Ved bruk av Idun Mors Hjemmebakte - Ferskere bakst, vil snurrene holde seg ferske og fine lenger!