Knus kjeksen fint sammen med sukker og smeltet smør. Press blandingen forsiktig i bunnen av en rund kakeform på ca 20-23 cm diameter.
Bløtlegg gelatinplatene i rikelig med kaldtvann i ca 5 min.
Kok opp ½ dl vann og sett kjelen til siden. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs de opp i det varme vannet. Avkjøl til fingervarm eller romtemperert og pisk inn litt og litt kremost. Pisk til slutt inn sitronskall.
Pisk fløte og sukker til krem og vend inn i den andre røren
Fordel kremen på det stekte bunnen og sett kjølig i minst 5 timer eller natten over.
Lag gelèen etter anvisning på pakken, men bruk kun 75 gram gelèpulver og 3 desiliter vann. Avkjøl.
Skjær jordbærene i skiver, legg de på kaken og hell over geléen. Kaken settes forsiktig i kjøleskapet til geléen har stivnet. Pass på - jordbærskivene flyter lett ved bevegelse!
Etter ca. 3 timer har geléen stivnet, og kaken er klar for servering.