Go Back
+ servings

Glutenfri rundstykker

Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er proteinrike, smakfulle og lette å lage! Med denne oppskriften vil du ha ferdige rundstykker på under en halv time.
Glutenfri rundstykker med ost og paprika.
porsjoner10

Ingredienser

  • 250 g Cottage Cheese
  • 4 stk mellomstore egg
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 dl melk
  • 250 g lettkokte glutenfrie havregryn
  • 2 ss maismel

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 220 grader med vanlig over- og undervarme.
  • Rør sammen alle ingredienser i en stor bolle.
  • Form til 10 like stor boller med rene hender og legg på et stekebrett med bakepapir.
  • Stek de glutenfrie rundstykkene midt i ovnen i 20 minutter og avkjøl på rist etter steking.
  • Smør på godt smør og ditt favorittpålegg og nyt!

Notes

TIPS!

Rundstykkene oppbevares best i kjøleskapet.
Skriv ut oppskriften