Go Back
+ servings

Muffins med havregryn

Oppskrift på grove muffins med havregryn Muffins med havregryn smak godt og er kanskje litt sunnere en andre muffins. Dette er en oppskrift på grove muffins bakt med både sammalt hvete og havremel. MÅ DU LAGE MUFFINS UTEN MELK OG EGG? — få oppskrifter på dette i denne artikkelen
Muffins med havregryn
porsjoner15

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Smelt margarinen i en kasserolle og sett til siden. Hell i melk og essen, og avkjøl. Rør inn sammenvispet egg.
    Forvarm stekeovnen til 190 grader med vanlig over- og undervarme.
  • Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle og rør inn væsken med en sleiv til røra er jevn.
  • Fordel røra i 15 stk. mellomstore muffinsformer.
    Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 – 20 minutter. Sjekk gjerne om muffinsene er ferdig stekt ved å stikke en kakepinne i midten av en muffins. Er pinnen fri for røre når den trekkes ut, er muffinsene ferdig stekt.

Notes

TIPS!

Innen du steker muffinsene, kan du gjerne strø litt lettkokte havregryn på toppen.
Skriv ut oppskriften