Search
Close this search box.

Muffins med havregryn

Muffins med havregryn smak godt og er kanskje litt sunnere en andre muffins. Dette er en oppskrift på grove muffins bakt med både sammalt hvete og havremel.
Muffins med havregryn
porsjoner15

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Smelt margarinen i en kasserolle og sett til siden. Hell i melk og essen, og avkjøl. Rør inn sammenvispet egg.
    Forvarm stekeovnen til 190 grader med vanlig over- og undervarme.
  • Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle og rør inn væsken med en sleiv til røra er jevn.
  • Fordel røra i 15 stk. mellomstore muffinsformer.
  • Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 – 20 minutter. Sjekk gjerne om muffinsene er ferdig stekt ved å stikke en kakepinne i midten av en muffins. Er pinnen fri for røre når den trekkes ut, er muffinsene ferdig stekt.

Tips og triks

Innen du steker muffinsene, kan du gjerne strø litt lettkokte havregryn på toppen.
Skriv ut oppskriften

Flere kakeoppskrifter

  • Alle
  • Småkaker
Alle
  • Alle
  • Småkaker
Napoleonshatter på et hvitt fat.

Napoleonshatter

Dinosaur Cakepops

Dinosaur Cake Pops

Sjokolademuffins med nougatkrem.

Sjokolademuffins med nougatkrem

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top