Oppskrift på tacopizza med torilla Taco er blitt en populær rett og kose seg med i helgene – spesielt blant barnefamiler. Det er jo slik at man gjerne får noen rester igjen, og disse kan du bruke til å lage en tacopizza dagen etter. Det gir dobbelt tacolykke! Pizza er lett å lage selv og […]
porsjoner3
Ingredienser
Topping for 1 langpanne eller 3-4 porsjonspizzaer:
200gtacosaus
200gost (gjerne vegan-ost)
400gkjøttdeig eller Meatish Deig (en slags kjøttdeig uten kjøtt for en vegetarpizza)
2sstacokrydder
3ssjalapenos i skiver
4ssmais
1stkliten grønn paprika i tynne skiver
1neveknuste nachochips
+ litt rømme over pizzaen etter steking (gjerne vegetabilsk)
Fremgangsmåte
Start med å lage en av pizzabunnen som er listet over og lag den etter beskrivelse i oppskriften. Mens pizzadeigen hever, forstek kjøttet i en stekepanne med tacokrydderet og sett til siden.
Etter at du har kjevlet ut pizza bunnen, enten i en langpanne eller som porsjonspizzaer, stryker du først på tacosausen på pizzaen. Deretter fordeles det stekte kjøttet, grønnsakene og knust nachochips.
Stek pizzaen i en forvarmet ovn i ca. 10 - 15 minutter. Legg på små klatter med rømme og servér.Vel bekomme!