Tacopizza

Oppskrift på tacopizza med torilla Taco er blitt en populær rett og kose seg med i helgene – spesielt blant barnefamiler. Det er jo slik at man gjerne får noen rester igjen, og disse kan du bruke til å lage en tacopizza dagen etter. Det gir dobbelt tacolykke! Pizza er lett å lage selv og […]
Tacopizza vegetar
porsjoner3

Ingredienser

Topping for 1 langpanne eller 3-4 porsjonspizzaer:

  • 200 g tacosaus
  • 200 g ost (gjerne vegan-ost)
  • 400 g kjøttdeig eller Meatish Deig (en slags kjøttdeig uten kjøtt for en vegetarpizza)
  • 2 ss tacokrydder
  • 3 ss jalapenos i skiver
  • 4 ss mais
  • 1 stk liten grønn paprika i tynne skiver
  • 1 neve knuste nachochips
  • + litt rømme over pizzaen etter steking (gjerne vegetabilsk)

Fremgangsmåte

  • Start med å lage en av pizzabunnen som er listet over og lag den etter beskrivelse i oppskriften. Mens pizzadeigen hever, forstek kjøttet i en stekepanne med tacokrydderet og sett til siden.
  • Etter at du har kjevlet ut pizza bunnen, enten i en langpanne eller som porsjonspizzaer, stryker du først på tacosausen på pizzaen. Deretter fordeles det stekte kjøttet, grønnsakene og knust nachochips.
  • Stek pizzaen i en forvarmet ovn i ca. 10 - 15 minutter. Legg på små klatter med rømme og servér.
    Vel bekomme!
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top