Tacopizza
Oppskrift på tacopizza med torilla Taco er blitt en populær rett og kose seg med i helgene – spesielt blant barnefamiler. Det er jo slik at man gjerne får noen rester igjen, og disse kan du bruke til å lage en tacopizza dagen etter. Det gir dobbelt tacolykke! Pizza er lett å lage selv og […]
porsjoner3
Ingredienser
Topping for 1 langpanne eller 3-4 porsjonspizzaer:
- 200 g tacosaus
- 200 g ost (gjerne vegan-ost)
- 400 g kjøttdeig eller Meatish Deig (en slags kjøttdeig uten kjøtt for en vegetarpizza)
- 2 ss tacokrydder
- 3 ss jalapenos i skiver
- 4 ss mais
- 1 stk liten grønn paprika i tynne skiver
- 1 neve knuste nachochips
- + litt rømme over pizzaen etter steking (gjerne vegetabilsk)
Fremgangsmåte
- Start med å lage en av pizzabunnen som er listet over og lag den etter beskrivelse i oppskriften. Mens pizzadeigen hever, forstek kjøttet i en stekepanne med tacokrydderet og sett til siden.
- Etter at du har kjevlet ut pizza bunnen, enten i en langpanne eller som porsjonspizzaer, stryker du først på tacosausen på pizzaen. Deretter fordeles det stekte kjøttet, grønnsakene og knust nachochips.
- Stek pizzaen i en forvarmet ovn i ca. 10 - 15 minutter. Legg på små klatter med rømme og servér. Vel bekomme!