Varm melken opp til maks 30 grader og hell i en bakebolle. Tilsett fiberhusk og pisk slik at pulveret blandes godt. La blandingen svelle i ca. 10 minutter.
Ha i de øvrige ingrediensene sammen med smuldret gjær. Elt deigen sammen på lav/middels hastighet i 5 - 7 minutter til deigen er smidig.
Dekk deigen med et klede og la den forheve i 30 minutter. I mellomtiden lager du kanelfyllet ved å røre sammen alle ingrediensene til en jevn masse.
Kjevle deigen ut til et rektangel og smør fyllet utover leiven. Rull sammen og skjær i skiver ( ca. 2-3 cm). Legg skivene med snittflaten opp i smurte muffinsformer. Dekk til og etterhev bollene i ca. 30 - 60 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 230 grader.
Toscaknekk:
Ha smør, sukker, sirup og honning i en kjele. Varm opp under omrøring og la det småkoke i ca. 2 minutter.
Ta kjelen av varmen og tilsett nøtter, mandler og frø - rør om.
Pensle bollene med sammenvispet egg og fordel toscablandingen på toppen av bollene.
Stek de glutenfrie bollene midt i ovnen i ca. 10 - 15 minutter til de får en gyllen farge. Avkjøl på rist etter steking.