Et flettebrød med krydderurter smaker godt som tilbehør til supper, salater, tapas og gryteretter. Brødet er lett å lage og vil imponere middagsgjestene med den gode smaken!
Ha alle ingrediensene i en bakebolle, og elt deigen sammen med eltekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen slipper bakebollen.
Dekk til med plast og forhev deigen heve i ca. 30 minutter.
Lag i mellomtiden fyllet ved å røre sammen romtemperert smør med hakket timian.
Del deigen i to like store deler. Kjevle hver del ut til et rektangel på ca. 50 x 30 cm. Fordel halvparten av fyllet på hver leiv. Brett sammen fra langsiden og vri deigen rundt og snurr til to knuter og legg på stekebrett med bakepapir.
Strø på litt hvetemel og etterhev brødet tildekket i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 200 grader.
Stek brødene på nederste rille i ovnen i ca. 25 - 30 minutter. Pensle med smeltet smør rett etter steking og avkjøl på rist.