Ha alle ingrediensene i en kjøkkenbolle som hører til kjøkkenmaskinen, og elt på lav hastighet i 5 minutter. Øk hastigheten noe og elt i 10 minutter til, til du har en blank og elastisk deig som løsner fra bollen, det gjør ikke noe om den er litt løs. Den vil bli noe fastere under forheving.
Dekk med en tallerken eller plastfolie og hev til dobbel størrelse. Ca 1 time.
Del deigen i 20-30 emner. Trill de runde og så litt avlange. Legg de over på et stekebrett med bakepapir og la heve til dobbel størrelsen.
Sett ovnen på 200 grader over og undervarme.
Pisk egget lett sammen og pensle bollene. Bruk en skarp saks, og klipp to hakk ved den ene enden av bollene. Bruk gjerne en tannpirker til å stikke to hull til øyne. Så er det lettere å pynte med smeltet sjokolade etter steking.
Sett brettet midt i ovnen og stek i 10-15 min til de er gylne og gjennomstekte. Steketiden variereretter størrelsen på bollene og fra en ovn til en annen. Løft over på rist og avkjøl.
Smelt sjokoladen over vannbad og ha over i en liten sprøytepose, eller lag et kremmerhus med matpapir. Sett bollene inntil en fjøl eller kant så “ansiktene” peker oppover. Klipp et lite hull i sprøyteposen og lag små øyne på kaninene. La bollene stå på høykant til sjokoladen har stivnet.
Server med et lett melisdryss over bollene.