Ha alle ingrediensene i en bakebolle. La maskinen gå på lav hastighet i 10-15 minutter til du har en blank og elastisk deig. Hvis deigen fortsatt er litt kort (den er ikke blank og elastisk), så øk hastigheten på maskinen og elt deigen fort i 3 minutter til.
Ha deigen over på et godt melet bord og la hvile i 20 minutter. Del deigen i 4 deler og elt de til små fine boller. Smør de inn med litt olje og legg de på et oljet bakebrett med god avstand fra hverandre.
Dekk med plast og la stå i romtemperatur i 1-2 timer til dobbel størrelse. Nå kan man bake de ut, eller sette de inn i kjøleskapet og bruke de i løpet av ett par dager.
Sett stekeovnen på 250 grader (eller høyest mulig temperatur).
Rør ingrediensene til den hvite sausen sammen.
Lag hodeskaller av soppen ved å bruke et sugerør til å stikke ut øyne, og skjær spor i stilken til “tenner”. Skjær rødløk i tynne båter eller ringer.
Kjevle pizzadeigen tynt ut, gjerne i durumhvete, og ha på et lag hvit saus. Dryss over mozzarella og legg soppen jevnt utover med “ansiktet” opp, og dryss over litt rødløk.
Stek pizzaen nederst i ovnen på 250 grader til bunnen er gyllen.
Topp med frisk ruccola, chilliflak, flaksalt og nykvernet pepper.