Et glutenfritt brød med både Cottage Cheese, ost, majones og frø. Med disse ingrediensene, har brødet et lavt innhold av karbohydrater. I tillegg inneholder brødet mye frø som gir en fabelaktig god smak!
porsjoner1
Ingredienser
3stkegg
3dlrevet gulost
1ssmajones
2sscottage cheese
1,5tsbakepulver
ca. 5dlblandet frø( f.eks. sesamfrø. hele linfrø, solsikkefrø, eller gresskarfrø)
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 225 grader med vanlig over- og undervarme.
Ha alle ingrediensene i en bakebolle og rør sammen. Pass på at deigen ikke blir for fast
Fordel deigen utover et stekebrett med bakepapir, og trykk den utover med baksiden av en sleiv. Det er meningen at deigen skal bli ganske flat.
Stek brødet midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til brødet har fått en fin farge.
Avkjøl brødet på rist etter steking.
Pakk brødet godt inn i plast når det er helt avkjølt, og oppbevar det i kjøleskapet.