Hell 1/3 av ostefyllet over kjeksbunnen i kakeformen. Sett i fryseren i 30 minutter, slik at ostefyllet stivner. Løs imens opp 1 pk bringebærgelépulver i 2.5 dl kokende vann. La geléen avkjøles til den er kald, men fortsatt flytende.
Ta formen ut av fryseren. Hell over den avkjølte bringebærgeléen. Sett formen tilbake i fryseren i 30 minutter slik at geléen stivner.
Ta formen ut av fryseren og hell over den andre tredelen av ostefyllet. Sett formen i fryseren slik at ostefyllet stivner.Løs imens opp neste pakke med bringebærgelépulver i 2.5 dl kokende vann. La geléen avkjøles til den er kald, men fortsatt flytende.
Ta formen ut av fryseren. Hell over den avkjølte bringebærgeléen. Sett formen tilbake i fryseren i 30 minutter slik at geléen stivner.
Ta formen ut av fryseren og hell over den siste tredelen av ostefyllet. Sett formen i fryseren slik at ostefyllet stivner. Løs imens opp den tredje og siste pakken med bringebærgelépulver i 2.5 dl kokende vann. La geléen avkjøles til den er kald, men fortsatt flytende.
Ta formen ut av fryseren. Hell over den siste avkjølte bringebærgeléen. Sett nå formen i kjøleskapet (ikke fryseren) og la gjerne kaken stå til dagen etter. Pynt kaken med friske bær rett før servering!