Forvarm ovnen til 170 grader. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og rør dem sammen. Lag en liten grop i det tørre og ha i alle de våte ingrediensene. Visp sammen til en jevn røre.
Ha papirformer i en muffinsform av metall og ha røren ⅔ opp i formen. Stek midt i ovnen i ca 20-25 minutter. Ta dem ut av formen og avkjøl på rist. Pynt med krem når de er helt avkjølt.
Sjokoladekrem
Grovhakk sjokoladen og smelt over vannbad. Avkjøl til sjokoladen er romtemperert, men fortsatt flytende.
Pisk smøret lyst og luftig. Tilsett melisen og pisk kremen godt opp igjen. Tilsett kremost, flytende sjokolade, og kakao. Pisk raskt sammen og ha i en sprøytepose med stjernetupp. Sprøyt små reder på hver muffins, der kremengår litt høyere opp langs kanten. Legg noen drasjerte sjokoladeegg i hvertrede.