Bløtkake med flagg
Bløtkake med flagg er en vakker kake til 17.mai-bordet. En nydelig kake toppet med det norske flagg, som virkelig setter stemningen! Hurra!!!
Ingredienser
OPPSKRIFT PÅ SUKKERBRØD
VANILJEKREM
- 1 pk Idun Mors hjemmebakte Kakefyll med Vaniljesmak
- 3 dl kremfløte
- 2 ts sukker
KREM TIL UTSIDEN
- 3 dl kremfløte
- 2 ts sukker
ANNET
- 2 pakker Nora Hjemmelaget rørt jordbærsyltetøy
- i kurv friske jordbær
- 1 kurv friske bringebær
- 1 kurv friske blåbær
Fremgangsmåte
- Følg linken under "oppskrift på sukkerbrød." Lag sukkerbrødet etter denne oppskriften, og avkjøl opp ned på en rist.
- Lag vaniljekrem, dekk med plastfolie eller en tallerken og sett i kjøleskapet. Pisk 3 dl fløte og sukker til krem og pisk inn den avkjølte vaniljekremen.
- Del kakebunnen i tre og ha syltetøy og krem mellom lagene. Pisk krem av 3 dl kremfløte og 2 ts sukker en gang til, og dekk toppen og sidene med et jevnt lag med krem. Ha resten av kremen i en sprøytepose. Skjær jordbærene i skiver og dekorer kaken med røde og blå bær, og krem i flaggmønster. Sett kaldt fram til servering.