Search
Close this search box.

Karamellis

Så enkelt kan det være å lage hjemmelaget karamellis, uten å måtte bruke en ismaskin. Med denne oppskriften er det lekende lett å forsyne seg med fine kuler! En kombinasjon av Idun Fudgesaus og biter av Nidar Smørbukk fløtekarameller er perfekte til den milde vaniljesmaken.
Karamellis

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Rør kondensert melk sammen med vaniljeessens. Skjær smørbukk i små terninger. Pisk kremfløte til en fast krem og vend inn i melken sammen med smørbukk.
  • Hell over i en brødform og hell i Idun Fudgesaus. Rør grovt inn så du får marmorert iskrem. Dekk med plastfolie og sett i fryseren i minst 4 timer.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top