Search
Close this search box.

Mini pavlova

Mini pavlova toppet med friske bær er en himmelsk god dessert du kan servere med stolthet! Alt er laget fra bunnen av, og ingenting er vanskelig å lage. LES OGSÅ VÅRE BAKETIPS OM MARENGS!  
Mini pavlova

Ingredienser

Marengs:

Vaniljekrem og topping:

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 grader.
    Pisk eggehviter og salt til et hardt skum i en bolle av glass eller metall, og helst med en kjøkkenmaskin, for her skal det piskes lenge. Tilsett litt og litt av sukkeret mens du fortsatt visper. Visp så i 8-10 min til røra er seig og luftig.
    Rør forsiktig inn maizena, vaniljeessens og sitronsaft/eddik.
  • Legg bakepapir på et stekebrett og fordel marengsen til små mini pavlova. Bruk en spiseskje, eller du kan ha marengsen i en sprøytepose og lage mer kontrollerte former.
  • Sett stekeplaten i ovnen og senk varmen til 125 grader. Stek i 35-40 minutter og avkjøl.
  • Lag vaniljekremen som anvist på pakken og avkjøl. Pisk kremfløten til krem, og pisk inn vaniljekremen. Ha kremen i hver pavlova, og topp med litt bringebærsyltetøy samt blåbær og bjørnebær. Server med det samme.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top