Nugatti ispinner

Å lage egne ispinner er lekende lett og smaker helt fantastisk. Disse ispinnene har en myk og kremete konsistens med deilig mild smak av Nugattisaus. Sjokoladetrekk og hakkede hasselnøtter er prikken over i'en.
porsjoner8 ispinner

Ingredienser

  • 397 g søt kondensert melk (tilsvarer en boks)
  • 1,5 dl Nugattisaus
  • 4,5 dl kremfløte
  • 2 dl Idun sjokoladetrekk
  • 2 ss hakkede hasselnøtter

Fremgangsmåte

  • Rør kondensert melk og Nugattisaus sammen i en bolle.
  • Pisk kremfløte til en myk krem i en annen bolle, og vend inn med blandingen av Nugattisaus og kondensert melk.
  • Hell i ispinneform og sett i fryseren over natten.
  • Løsne pinnene fra formen. Hell sjokoladetrekk-saus i en bred kopp og dypp ispinnene i sausen. Ha over på et brett med bakepapir og dryss hasselnøtter over før trekket stivner.
  • Sett i fryseren i 10 minutter til trekket har stivnet helt.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top