Search
Close this search box.

Pizzapinner

Brødpinner med pizzafyll Pizzapinner smaker alltid godt og passer like fint å servere i barneselskap, som til kveldskos eller turmat. De er omtrent like gode kalde som varme. Pizzapinner kan fylles med det du liker best, enten det er skinke, pepperoni eller kjøttdeig. En hjemmelaget pizzasaus smaker kanskje aller best, men har du liten tid […]
Nystekte pizzapinner.
porsjoner20

Ingredienser

Gjærdeig:

Pensling:

  • 1 stk egg

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle med romtemperert smør i terninger. Elt deigen sammen med eltekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen. Dekk til bakebollen med plast og la deigen forheve i 30 minutter på kjøkkenbenken.
  • Kjevle deigen ut til en ca. 30 cm lang og 20 cm bred leiv. Ha pizzasaus, småhakket pepperoni og litt revet ost i på nederste 10 cm av leiven. Brett leiven uten fyll over den andre delen, og skjær 3 cm brede strimler som du snurrer og legger på bakepapir på et stekebrett. Dekk til med plast eller et kjøkkenhåndkle og etterhev i ca. 45 - 60 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
  • Pensle snurrene med sammenpisket egg, og stek de på midterste rille i ca. 10 - 12 minutter. Pizzapinnene kan serveres varme eller kalde med salsa eller ketchup ved siden av.

Tips og triks

Baketips!

Pizzagjær gjør deigen enklere å kjevle uten at deigen trekker seg så lett sammen. Har du ikke pizzagjær i skapet, kan du erstatte det med 2,5 teskje tørrgjær original eller 25 gram fersk gjær original.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top