Pai

Tertedeig i en hvit paiform.

Tertedeig

Tertedeig er en mørdeig av mel, melis og egg. Med denne deigen kan du lage mange lekre kaker, og den er ofte brukt til terter, kjeks og paier. For å lykkes med en god mørdeig, må man ta noen forhåndsregler. Les gjerne våre baketips om mørdeig innen du setter i gang!

Jordbærterte på en bakerist.

Jordbærterte

En fristene terte med friske bær og vaniljekrem – noe de aller fleste vil like!

Rabarbrapai med iskrem på en tallerken.

Rabarbrapai med marsipan

Kake med rabarbra Rabarbrapai med marsipan er en god sommerkake som passer like godt å servere til dessert som til en god kopp kaffe. Kaken smaker godt alene, men smaker enda bedre hvis den serveres sammen med en god vaniljeis eller vaniljesaus. Visste du at rabarbra er egentlig en grønnsak? Jo, rabarbra er en grønnsak, …

Rabarbrapai med marsipan Read More »

Blåbærpai med mørdeig i en rund form.

Blåbærpai

Oppskrift på blåbærpai med mørdeig Liker du å plukke blåbær om høsten, kan de brukes til en lekker blåbærpai. Friske norske blåbær smaker bare ekstra godt. Men, man kan selvsagt bruke frosne bær også hvis du vil bake utenfor sesongen eller ikke har plukket egne bær. I denne oppskriften bruker vi en mørdeig og gjør …

Blåbærpai Read More »

Gresskarpai

Gresskarpai

Gresskarpai er en pai som passer aller best å lage om høsten når gresskaren moden for å spises. Paien er laget av en klasisk tertedeig og fylles med en smakfull puré av gresskar, sikker, viking melk og godt krydder.

Rabarbra pai

Rabarbra pai

Oppskrift på pai med rabarbra Rabarbra pai på mørdeigsbunn er en frisk og god kake du kan lage av sommerens rabarbra. I denne oppskriften bruker vi en mørdeig og et enkelt fyll med rabarbra. Vil du variere fyllet, kan du erstatte noe av rabarbraen med jorbær eller bringebær.

Scroll to Top