Search
Close this search box.

Pai

Jordbærterte på en bakerist.

Jordbærterte

En fristene terte med friske bær og vaniljekrem – noe de aller fleste vil like!

Rabarbrapai med iskrem på en tallerken.

Rabarbrapai med marsipan

Kake med rabarbra Rabarbrapai med marsipan er en god sommerkake som passer like godt å servere til dessert som til en god kopp kaffe. Kaken smaker godt alene, men smaker enda bedre hvis den serveres sammen med en god vaniljeis eller vaniljesaus.

Blåbærpai med mørdeig i en rund form.

Blåbærpai

Liker du å plukke blåbær om høsten, kan de brukes til en lekker blåbærpai. Friske norske blåbær smaker bare ekstra godt. Men, man kan selvsagt bruke frosne bær også hvis du vil bake utenfor sesongen eller ikke har plukket egne bær.

Gresskarpai

Gresskarpai

Gresskarpai er en pai som passer aller best å lage om høsten når gresskaren moden for å spises. Paien er laget av en klasisk tertedeig og fylles med en smakfull puré av gresskar, sikker, viking melk og godt krydder.

Rabarbra pai

Rabarbrapai

Rabarbrapai på mørdeigsbunn er en frisk og god kake du kan lage av sommerens rabarbra. I denne oppskriften bruker vi en mørdeig og et enkelt fyll med rabarbra. Vil du variere fyllet, kan du erstatte noe av rabarbraen med jordbær eller bringebær.

Scroll to Top