Kakefyll romsmak
Idun Mors hjemmebakte – kakefyll med romsmak passer utmerket som fyll i kaker som verdens beste, vannbakkels, napoleonskake, rullekake, bløtkake, krumkake og sjokoladekake. Ved siden av dette kan den også brukes til et mangfold av desserter!
Tilbereding
1. Hell posens innhold i en kjele
2. Tilsett 3 toppede ss sukker (40 g)
3. Rør i 4 dl melk.
4. Kok opp under stadig omrøring
5. Sett til avkjøling
100g | |
---|---|
Energi Kcal | 388 |
Energi KJ | 1647 |
Fett | 0,5 g |
mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrat | 94 g |
Sukkerarter | 9,5 g |
Protein | 0,4 g |
Salt | 0,05 g |
Maisstivelse, sukker, aroma, fargestoff (E 101, E 160b).
Ingen allergener.