Kakefyll romsmak
Idun Mors hjemmebakte – kakefyll med romsmak passer utmerket som fyll i kaker som verdens beste, vannbakkels, napoleonskake, rullekake, bløtkake, krumkake og sjokoladekake. Ved siden av dette kan den også brukes til et mangfold av desserter!
Tilbereding
1. Hell posens innhold i en kjele
2. Tilsett 3 toppede ss sukker (40 g)
3. Rør i 4 dl melk.
4. Kok opp under stadig omrøring
5. Sett til avkjøling
| 100g | |
|---|---|
| Energi Kcal | 388 |
| Energi KJ | 1647 |
| Fett | 0,5 g |
| mettede fettsyrer | 0 g |
| Karbohydrat | 94 g |
| Sukkerarter | 9,5 g |
| Protein | 0,4 g |
| Salt | 0,05 g |
Maisstivelse, sukker, aroma, fargestoff (E 101, E 160b).
Ingen allergener.

