Ha alle ingrediensene i en bakebolle. La maskinen gå på lav hastighet i 10-15 minutter til du har en blank og elastisk deig. Hvis deigen fortsatt er litt kort (den er ikke blank og elastisk), så øk tempoet på maskinen og elt deigen fort i 3 minutter til.
Ha deigen over på et godt melet bord og la hvile i 20 minutter. Del deigen i 4 deler og elt de til små fine boller. Smør de inn med litt olje og legg de på et oljet bakebrett med god avstand fra hverandre.
Dekk med plast og la stå i romtemperatur i 1-2 timer til dobbel størrelse. Nå kan man bake de ut, eller sette de inn i kjøleskapet og bruke de i løpet av ett par dager.
Sett stekeovnen på 250 grader (eller høyest mulig temperatur).
Når pizzadeigen er kjevlet tynt ut, gjerne i durumhvete, er det tid for å fylle på med toppingen. Ha først på hummus over hele pizzaen. Ha deretter den revet veganske osten og deretter grønnsakene. Krydre pizzaen til slutt.
Stek pizzaen i en forvarmet ovn i ca. 10 - 15 minutter.