Ha de tørre ingrediensene i en bakebolle med romtemperert smør, smuldret gjær og kald væske. Elt deigen sammen med eltekrok på lav/middels hastighet i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig.
Dekk bakebollen til med plast og la deigen forheve i ca. 30 minutter. I mellomtiden kan du lage sviskefyllet.
Sviskefyll:
Skjær marsipanen opp i treninger og ha i en foodprosessor sammen med svisker, brun farin og vann. Kjør massen sammen.
Kjevle deigen ut til et rektangel på ca. 55 x 30 cm. Smør sviskefyllet ut over leiven og rull deigen sammen fra langsiden til en rull.
Skjær opp i skiver som er ca. 2 - 3 cm tykke og legg på stekebrett med bakepapir med litt mellomrom. Dekk brettet til med plast - tre brettet i to plast poser på hver sin side. Etterhev snurrene i ca. 60 - 90 minutter eller til de er blitt dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
Pensle med sammenvispet egg og strø på med perlesukker. Stek snurrene i ca. 12 - 15 minutter eller til de har fått en pen og gyllen farge. Avkjøl sviskesnurrene på en bakerist etter steking.