Ha alle ingrediensene i en kjøkkenbolle som hører til kjøkkenmaskinen, og elt på lav hastighet i 5 minutter. Øk hastigheten noe og elt i 10 minutter til, til du har en blank og elastisk deig som løsner fra bollen, det gjør ikke noe om den er litt løs. Den vil bli noe fastere under forheving.
Dekk med en tallerken eller plastfolie og hev til dobbel størrelse. Ca 1 time.
Forvarm ovnen til 200 grader over og undervarme.
Kjevle deigen ut til en stor rektangel, ca 4 mm tykk. Smør Nugatti på deigen, la noen cm med deig være uten fyll på endene av rektangelet.
Rull deigen sammen mot stripen uten fyll. Legg over på et stekebrett med bakepapir og legg deigen i en sirkel. Åpne den ene enden og stikk den andre enden inn. Klem deigen sammen. La etterheve under et rent kjøkkenhåndkle til den har doblet i størrelse.
Bruk en skarp saks og skråklipp deigen rundt hele. Dra de klippede endene i motsatt retning. Piskegget lett sammen og pensle kransen.
Stek midt i ovnen i30-40 minutter til deigen er gjennomstekt. Steketiden varierer etter hvor tykk kransen er, og fra en ovn til en annen.
Avkjøl på rist.
Server med Nugattisaus over kransen og dryss over grovhakkede hasselnøtter.