Pizza med fire oster også kalt Quattro Formaggi på italiensk, er rett og slett en pizza med tomatsaus toppet med fire forskjellig oster.
porsjoner3
Ingredienser
Topping for 1 langpanne eller 3- 4 porsjonspizzaer
200g tomatsaus
250gmozzearella ost
135gsmuldret gorgonzola ost
130gcheddar ost(eller ricotta)
130gbrie i tynne skiver(eller parmasan)
12stkcherrytomater delt i to
Fremgangsmåte
Velg i første omgang hvilken pizzabunn du vil lage blant alternativene over. Pizzadeigen kan enten lages som en langpannepizza eller i flere porsjonspizzaer.
Når du har valgt hvilken pizzabunn du vil lage, er det tid for å fylle på med toppingen for å lage pizzaen.Ha først på tomatsaus og deretter på osten. Du kan velge om osten fordeles jevnt ut over hele pizzaen eller om pizzaen deles i fir like store deler hvor de forskjellige ostene legges på hver del. Del cherrytomatene i to og fordel på pizzaen. Dryss på litt malt pepper innen steking.
Stek pizzaen i en forvarmet ovn i ca. 10 - 15 minutter og ha på frisk basilikum etter steking og servér!