Smuldre gjæren i melken og ha i en bakebolle med olje.
Ha i Fiberhusk, sirup og salt. Rør sammen til en jevn og klumpfri røre, og la røren svelle i 10 min.
Tilsett resten av ingrediensene under omrøring og rør sammen. Rør inn valnøttene til slutt. Deigen skal være klissete, så ikke fortvil.
Dekk til å la deigen heve i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 225 grader.
Kna deigen med litt grov melmiks om nødvendig, og form til 8 topper på et stekebrett med bakepapir. Det vil være litt klissete å gjør dette.
Pensle med olje og strø på med hakkede valnøtter på toppen.
Stek havrelappene på midterste rille i ca. 20 - 25 minutter.
Tips og triks
Synes du det er vanskelig å finne glutenfritt havremel, kan du lage dette selv ved å ha glutenfri havre i en blender, og kjøre det sammen til et fint mel.