Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin med smuldret gjær og romtemperert smør. Elt deigen sammen med eltekrok i ca. 13 - 15 minutter til deigen er smidig. Dekk til bakebollen og forhev deigen i ca. 30 minutter.
Kjevle deigen ut til et rektangel, ca. 60 x 40 cm og smør utover romtemperert smør og strø over sukker og kanel. Fold deigen over fra langsiden, slik at kanelfyllet blir skjult. Skjær opp i striper à ca. 2 - 3 cm tykkelser og ca. 20 cm i lengden. Tvinn deigstripene rundt med hendene. Legg de over på et stekebrett med bakepapir og etterhev tildekket i ca. 60 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden oven til 200 grader.
Pensle med sammenpisket egg og strø på med perlesukker. Stekes midt i ovnen i ca. 10 - 15 minutter. Avkjøl på rist etter steking.
Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken. Bruk en skje og la sjokoladen renne ned på baksten i en tynn stråle.