Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lapper
Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!
porsjoner
15
Ingredienser
Lapperøre
4
stk
egg
170
g
sukker
6
dl
kulturmelk
480
g
hvetemel
2
ts
Idun natron
1
knsp
salt
Fremgangsmåte
Visp sammen egg og sukker i en bakebolle. Rør inn melken og de tørre ingrediensene til en jevn lapperøre.
Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek lappene jevnt på begge sider.
Tips og triks
Lappene smaker ekstra godt med syltetøy, rømme, smør, sukker eller brunost.
Dette er oppskriften som står på dagens pakningen med
Idun - Natron
.
Skriv ut oppskriften