Ha alle ingrediensene i en bakebolle med smuldret gjær og romtemperert smør i terninger.
Elt deigen sammen med eltekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen.
Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve i 30 minutter på kjøkkenbenken.
Del deigen deigen i 20 like store deler. Trill til boller og legg på stekebrett med bakepapir. Trykk deigemnene litt flate med håndbaken. Dekk til med plast og etterhev bollene i ca. 45 - 60 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 230 grader.
Smør tomatsaus på toppen av bollene og legg på hakket skinke, tomat og revet ost. Ønsker du å ha på annet fyll, kan du selvsagt velge å gjøre det. Stek bollene på midterste rille i ca. 10 - 15 minutter.
Tips og triks
TIPS!
Lag din egen pizzasaus eller kjøp en som er klart til bruk. Til fyll kan du gjerne bruke rester fra kjøttpålegg og grønt i kjøleskapet!