Sett ovnen på 180 grader
Smelt smøret i enkjele, del sjokoladen i biter og ha i smøret. La kjelen stå på varmen et parminutter før den tas til siden og sjokoladen røres ut i smøret.
Pisk eggene lett sammen. Tilsett kirsebærsyltetøy, sukker og lettpisket egg i kjelen med sjokolade. Rør sammen og sikt i hvetemel og bakepulver. Ha muffinsformer av papir i en muffinsform av metall.
Fyll formene ⅔ opp og stek på 180 grader i ca. 25 min. La de kjøles litt ned i metallformen, før de avkjøles helt på en rist.
I en stor bolle, pisk kremfløte, mascarpone og melis sammen til en luftig krem. ca. 2 minutter. Press kirsebærsyltetøy gjennomen finmasket sikt og vend inn i kremen.
Smelt mørk og lys sjokolade i hver sin skål over vannbad. Dypp rene og tørre jordbær i den mørke sjokoladen og legg over på bakepapir. Sett i kjøleskapet i 5 min til sjokoladen har stivnet.
Farg den hvite sjokoladen rosa (kan droppes). Ha over i en liten sprøytepose og klipp et lite hull i enden. Sprøyt rosa striperover den mørke sjokoladen på jordbærene. Sett tilbake i kjøleskapet til den rosa sjokoladen har stivnet og ha ett jordbær på hver muffins.
Hell over litt sjokoladesaus på muffinsene.