Vei opp de tørre ingrediensene og legg i en bakebolle. Smuldre opp gjæren i lunkent vann (maks 30 grader) og bland sammen. Hell væsken med olje i bakebollen. Elt deigen på laveste hastighet med eltekrok i ca. 10-12 minutter til deigen slipper bakebollen.
Legg deigen på kjøkkenbenken og del den opp i 6 like stor deler og trill til boller. Legg over et klede og hev bollen til dobbelt størrelse i ca. 30 - 45 minutter. Stek i mellomtiden kjøttet etter anvisning på pakken.
Kjevle bollene avlangt flate. Smør olje på toppen og brett sammen. Kok opp litt vann i en dampkjele (kjele med rist i bunnen). Har du en dampovn, kan denne eventuelt benyttes. Klipp til små biter med bakepapir og legg bunsene oppå. Legg buns med papiret på risten i kjelen, sett på lokket og damp i ca. 12 - 15 minutter.
Ta ut bunsene og fyll de med strimlede grønnsaker, stekt kjøtt og saus. Serveres mens de er varme!
Tips og triks
Bunsene kan lages god tid i forveien av når de skal serveres. Oppbevar de i plast og varm de opp over damp ca. 2 - 3 minutter før servering. Fryste buns kan tines og varmes over damp i ca. 5 minutter før servering.