Lavkarbobrød

Oppskrift på et godt og drøyt lavkarbobrød som metter lenge. Oppbevares best i plast i kjøleskapet. 
porsjoner1

Ingredienser

Deig:

  • 2 stk egg
  • 3 dl Cottage cheese
  • 4 ss linfrø
  • 4 ss havregryn (glutenfri)
  • 4 ss mandelmel
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 ts salt
  • 1,5 ts bakepulver
  • 50 g grovhakket valnøtter
  • 2 ss flytende kokosolje eller kokosfett

Fremgangsmåte

  • Start med å forvarme ovnen til 210 grader. Cottage cheese og egg blandes godt sammen ved å bruke en stavmikser eller foodprocessor. Rør resten av ingrediensene inn med skje. Blir konsistensen for løs, tilsettes mer solsikkekjerner. Hell røren i en brødform kledd med bakepapir. Pensle overflaten med vann.
  • Stek brødet på nederste rille i ca. 70 - 80 minutter.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top