Search
Close this search box.

Punsjboller

Punsjboller, eller romboller som de også blir kalt er lettlagde godbiter laget på kakesmuler av en sjokoladekake. I denne oppskriften bruker vi litt ekte marsipan som gir en ekstra god smak på punsjbollene.
Punsjboller med kakepynt i små muffinsformer.
porsjoner40

Ingredienser

  • 200 g kakerester fra sjokoladekake
  • 60 g raspet ODENSE Ekte marsipan (med minst 50 % mandler)
  • 80 g smeltet ODENSE Mørk 70 % sjokolade
  • 2 ss bringebærsyltetøy
  • 1 ts Idun Mors hjemmebakte - Romessens

Fremgangsmåte

  • Smuldre kakerestene til smuler og ha i en bakebolle for kjøkkenmaskin. Ha deretter i raspet marsipan, bringebærsyltetøy, rom-essens og smeltet sjokolade. Bland det hele sammen med en k-visp til røren er fast. Smak på røren - ønsker du mer rom-smak kan du tilsette dette.
  • Sett massen kjølig i minst 1 time til den er fast.
  • Ha kakepynt på en flat tallerken. Trill massen til passe store kuler, rull kulene i kakepynten og legg de eventuelt over i små muffinsformer.
  • Punsjbollene har en holdbarhet på 1 - 2 uker hvis de oppbevares kjølig i en luft-tett boks.

Tips og triks

TIPS!

Punsjbollene er godt egnet til å fryses ned og kan dermed tas opp etter behov.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top