Rullekake med krem
Rullekake med krem er en slager! Fyllet kan man variere med til det uendelige.

porsjoner5
Ingredienser
Bunn:
- 3 stk mellomstore egg
- 170 g sukker
- 120 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
Krem:
- 2,5 dl kremfløte
- 1,5 dl bringebærsyltetøy eller friske bringebær/jordbær
Fremgangsmåte
- Start med å forvarme ovnen til 200 grader.
- Pisk egg og sukker sammen til en eggedosis. Bland bakepulver med melet og sikt det inn i eggedosisen, og vend forsiktig sammen.
- Hell røren utover en smurt liten langpanne som er ca. 30 x 40 cm stor.
- Stek rullekakebunnen på midterste rille i ca. 5 - 8 minutter.
- Vend bunnen ut på et sukkerdrysset bakepapir og trekk bakepapiret fra bunnen av. La bunnen avkjøle seg helt med et rent klede over. I mellomtiden kan kremen piskes opp.
- Smør på ditt favoritt-syltetøy og stryk på kremen. I stedet for syltetøy, kan du ha på finskåret friske jordbær eller moste bringebær. Rull kaken sammen og legg den på et fint fat med skjøten ned og servér!