SURDEIG

Nystekte halvgrove pizzasnurrer i langpanne.

Halvgrove pizzasnurrer

Oppskrift på pizzasnurrer bakt med tørrgjær En oppskrift på halvgrove pizzasnurrer med surdeig, bakt i en langpanne. Perfekt å servere til en hyggelig TV-kveld med familien, som turmat eller i en barnebursdag. De halvgrove pizzasnurrene er bakt med bakeklar surdeig og pizzagjær. Anbefalte oppskrifter Grov pizzadeig Pizzadeig i langpanne Pizza med kjøttdeig

Hjemmelagde knekkebrød i en stabel.

Hjemmelagde knekkebrød med surdeig

Hjemmelagde knekkebrød med surdeig er bare så godt. Har du ikke lagd hjemmelagde knekkebrød før, så sett i gang – du vil ikke angre. I denne oppskriften bruker vi en bakeklar surdeig, med vil du heller lage surdeig fra bunnen av har vi oppskrifter her på nettsiden: søk på grov eller fin surdeigskultur!

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak.

Grov surdeigskultur i et glass.

Grov surdeigskultur

Grov surdeigskultur, eller surdeig, er noe du fint kan lage selv. Alt du trenger av ingredienser er mel og vann. For å lykkes med en hjemmelaget surdeigskultur, er det viktig at du følger oppskriften. Du må beregne 7 dager før surdeigen er klar til bruk. Synes du dette er tidkrevende, kan du prøve Idun Surdeig – …

Grov surdeigskultur Read More »

Fin surdeigskultur i et glass.

Fin surdeigskultur

Fin surdeigskultur kan du lage hjemme – og det trengs kun tre ingredienser: mel, vann og et eple. Gjennom et tidligere samarbeid med Ørjan T. Eriksen fra det norske Baker- og Konditorlandslaget, gir vi deg oppskriften på en hjemmelaget fin surdeigskultur. Denne kan du bruke til blant annet å bake smakfulle brød, rundstykker og pizzabunner med.

Baguetter med surdeig delt i to.

Baguetter med surdeig

Nydelige små baguetter med surdeig av fullkornshvete er perfekt å servere til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen.

Nystekte aksebaguetter

Aksebaguetter

Flotte aksebaguetter med surdeig er gøy å servere gjestene sammen med god mat!

Oppskåret saftig focaccia med cherrytomater på en trefjøl.

Saftig focaccia

Hjemmelaget og saftig focaccia, som smaker supergodt til tapas, supper, salater eller bare som snack med god vin i godt selskap!

Knekkebrød med rødbeter

Knekkebrød med rødbeter

Knekkebrød med rødbeter smaker bedre enn hva det høres ut til! Rødbetene gir knekkebrødene en fantastisk flott farge, men setter ingen smak. Surdeig derimot, gir en større smaksopplevelse enn man får av knekkebrød laget uten. Denne oppskriften gir 3 stekebrett med sprøe og gode knekkebrød.

Focaccia med surdeig

Focaccia med surdeig

Focaccia med surdeig har en smak og konsistens, som virkelig setter en ekstra piff på tapasbordet eller pikniken. Focaccia-deigen er løs, og skal heve lenge for få frem den gode smaken. I denne oppskriften har vi brukt en bakeklar surdeig som kan kjøpes i butikken, men den kan fint erstattes med din egen surdeigskultur.

Scroll to Top