Bland alle tørre ingredienser sammen i en bakebolle med smuldret gjær. Elt deigen sammen med eltekrok på lav/middels hastighet i ca. 15 minutter til deigen er smidig.
Legg deigen over i en oljet bakebolle, dekk til med plast og la deigen heve i ca. 2 - 3 timer.
Velt deigen forsiktig over på en melet kjøkkenbenk. Del deigen opp i 3-4 like stor deler. Rull deigemnene ut til baguetter, like lange som ditt stekebrett. Legg de over på stekebrett med bakepapir. Klipp snitt ca. 1 cm fra midten, og vend hvert "klipp" ut til hver sin side til en akse. Strø på med litt mel som pynt.
Dekk til med plast og la heve i ca. 40 minutter. Forvarm ovnen i mellomtiden til 230 grader.
Stekes midt i ovnen i ca. 15 - 20 minutter og avkjøles på rist etter steking.
Tips og triks
Rekker du ikke å bake samme dag som brødene skal serveres, kan dette gjøres dagen før. Ved bruk av 1 ss Idun Ferskere Bakst pr. 50 g fersk gjær, vil brødene holde seg ferske og fine til dagen etter!