Start med å ha alle ingredienser for bolledeigen i bakebollen på en kjøkkenmaskin.
Elt med deigen sammen med eltekrok i ca. 13 minutter på lav hastighet, og 2 minutter på middels hastighet. Dekk til bakebollen etter eltingen, og forhev bolledeigen tildekket i ca. 30 minutter.
Velt deigen ut på en ren kjøkkenbenk, trill deigen til like store boller og legg på stekebrett med bakepapir. For at bollene skal bli like store, kan du bruke en kjøkkenvekt og veie hvert deigemne til ca. 80 gram per bolle. Dekk til brettene og etterhev i ca. 60 - 90 minutter eller til bollene er dobbelt så store.
Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
Bollen kan pensles rett før steking eller med det samme de kommer ut av ovnen mens de ennå er varme. Pensles de før steking, får de en mørk gyllen farge. Pensles de etter, får bollene en mer jevn farge.
Stek bollene i ca. 10-13 minutter. Steketiden vil variere fra ovn til ovn, og på hvor store du velger å lager bollene. Avkjøl bollene på en bakerist etter steking.