Ha alle ingrediensene i en bakebolle med romtemperert smør i terninger. Elt deigen sammen med eltekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen. Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve i 30 minutter på kjøkkenbenken.
Del deigen i to like store emner. Kjevle deigen til en stor sirkel. Skjær sirkelen i 16 deler som en pizza med et pizzahjul. Del grillpølsene i to, og legg pølsene mot enden av trekantene. Rull sammen til spissen av trekanten.
Legg de innbakte pølsene på et stekebrett med bakepapir. Gjenta prosessen med den andre delen av deigen. La de etterheve i ca. 30 minutter under et kjøkkenhåndkle eller plast.
Pensle de innbakte pølsene med sammenpisket egg og dryss på med litt sesamfrø. Stekes ved 200 grader i ca. 12-15 minutter. Server de innbakte pølsene mens de ennå er varme med litt ketchup.
Tips og triks
Idun Tørrgjær for Pizzadeig gjør deigen enklere å kjevle uten at deigen trekker seg så lett sammen. Har du ikke pizzagjær i skapet, kan du erstatte det med 2,5 teskje tørrgjær original eller 25 gram fersk gjær original.