Ha alle ingrediensene i bakebollen på en kjøkkenmaskin og elt deigen smidig med eltekrok i ca. 13 minutter på lav hastighet og 2 minutter på middels hastighet. Elter du deigen for hånd, må du beregne lenger eltetid før deigen er smidig. Dekk til deigen og la den forheve i 30 minutter.
Del deigen i 20 like store deler (ca. 90 gram), trill til boller og legg på stekebrett med bakepapir med et godt mellomrom. Trykk bollene flate med håndbaken. Dekk til og etterhev bollene i ca. 60 minutter eller til de er dobbelt så store.
Lag vaniljekremen som anvist på pakken og rør til slutt inn 2 ss Idun Karamellsaus og en klype salt (smak deg frem), sett i kjøleskapet.
Lag en grop i midten av hver bolle med rene fingre. Ha 1 ss vaniljekrem og 2-3 bringebær i hver bolle. Forvarm imellomtiden stekeovnen til 200 grader med vanlig over- og undervarme.
Stek bollene på midterste rille i ca. 10 - 15 minutter og avkjøl på en bakerist etter steking.
Når bollene er avkjølt, rør melis med litt og litt vann til du har en tykkmelisglasur. Knus frysetørkede bringebær og rør sammen med kokos, eller rør bringebærpulver sammen med kokos. Ha melisglasur på bollekanten rundt vaniljekremen og dryss på bringebær-kokos