Pisk litt og litt marsipan inn i smøret til marsipanen har gått i oppløsning. Pisk inn sukker og saus, og oppbevar i romtemperatur frem til deigen er ferdig hevet. Grovhakk hele smash.
Kjevle deigen ut til en stor rektangel. Hvis deigen er vanskelig å jobbe med kan den stå i kjøleskapet i ca 30 minutter, da blir den fastere. Smør fyllet utover deigen og la en stripe deig være uten fyll på langsiden. Strø over grovhakket smash og rull deigen tett sammen og skjær opp i biter, ca. 20 stk. Bruk en skarp kniv og vær lett på hånden når du skjærer, eller bruk sytråd ved å legge tråden under deigen, krysse på oversiden og stramme. Legg over på stekebrett med bakepapir, dekk med kjøkkenhåndkle og hev til dobbel størrelse.
Lag sukkerlake ved å koke opp vann og sukker til sukkeret er oppløst. Avkjøl i romtemperatur.
Sjekk bollene ved å presse på dem. De skal være luftige, men fortsatt ha litt spenst igjen. Så fingeravtrykket går litt tilbake når du presser forsiktig på dem.
Pisk eggene lett sammen med salt og vann, og pensle bollene. Stek et brett av gangen, midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter til de er gyldne. Sjekk om de er ferdige ved å banke lett på bollene. Hvis de gir fra seg en hul lyd, er de ferdige. Følg med underveis for steketid varierer fra en ovn til en annen. Pensle bollene med sukkerlake så fort de kommer ut av ovnen og avkjøl på rist.