Tørrgjær for søte deiger
Skal du bake boller, skolebrød eller annen søt hvetebakst bør du velge Idun Mors hjemmebakte gjær for søte deiger. Den arbeider godt i gjærbakst hvor det er tilsatt mer enn 3 spiseskjeer sukker eller sirup pr 50 g gjær, altså søte deiger. Deigen vil heve raskere ved bruk av denne gjæren fordi den tåler bedre at deigen er tilsatt sukker.
| 100g | |
|---|---|
| Energi Kcal | 452 |
| Energi KJ | 108 |
| Fett | 1,7 g |
| mettede fettsyrer | 0,3 g |
| Karbohydrat | 6 g |
| Sukkerarter | 4,4 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 0,3 g |
Tørket gjær, 1% emulgator E491 (vegetabilsk olje).
Ingen allergener.
Blandes med de tørre ingrediensene før væsken tilsettes.




