Search
Close this search box.

Cookies med hvit sjokolade, tranebær og pistasjnøtter

Den nydelige blandingen av pistasjnøtter, tranebær og hakket hvit sjokolade gir fantastisk smakfulle, myke cookies. Disse passer året rundt, men kan også lett bli et av julens syv slag! Pakket i en fin eske med sløyfe på er de forresten helt perfekte å gi bort som gave.  
Cookies med hvit sjokolade

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 180 grader.Pisk smør, demerarasukker og hvitt sukker i en kjøkkenmaskin til luftig smørkrem i ca. 6 - 8 minutter. Ha i vanilje, honning og egg. Pisk i ytterligere 2 minutter.
  • Sikt i mel, bakepulver, natron, salt og bland sammen med slikkepott. Vend inn grovhakket sjokolade, pistasjkjerner og tranebær.
  • Rull passe store kuler av deigen. Legg kulene utover et stekebrett med bakepapir og klem dem litt flate. Du kan også rulle hele deigen til en pølse og skjære pølsa i skiver som du legger utover et stekebrett med bakepapir. Husk og la det være litt mellomrom mellom kakene, da de flyter litt utover i ovnen.
  • Stek cookiene på midterste rille i ca. 10-12 min til de er gyldne. La stå på stekebrettet og avkjøle i 10 minutter før du flytter de over på en rist.
Skriv ut oppskriften

Flere kakeoppskrifter

  • Alle
  • Kaker
Alle
  • Alle
  • Kaker
Pavlovakrans

Pavlovakrans

Ostekake med appensingele

Ostekake med appelsingelé

Glutenfrie grove muffins

Glutenfrie grove muffins

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top