Glutenfritt lavkarbobrød
Et glutenfritt lavkarbobrød med både Cottage cheese, ost, majones og frø. Med disse ingrediensene, har brødet et lavt innhold av karbohydrater. I tillegg inneholder brødet mye frø som gir en fabelaktig god smak!
porsjoner1
Ingredienser
Deig:
- 3 stk egg
- 3 dl revet gulost
- 1 ss majones
- 2 ss cottage cheese
- 1,5 ts bakepulver
- ca. 5 dl blandet frø, f.eks. sesamfrø. hele linfrø, solsikkefrø, eller gresskarfrø
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 225 grader med vanlig over- og undervarme.
- Ha alle ingrediensene i en bakebolle og rør sammen. Pass på at deigen ikke blir for fast
- Fordel deigen utover et stekebrett med bakepapir, og trykk den utover med baksiden av en sleiv. Det er meningen at deigen skal bli ganske flat.
- Stek brødet midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til brødet har fått en fin farge.
- Avkjøl brødet på rist etter steking.
- Pakk brødet godt inn i plast når det er helt avkjølt, og oppbevar det i kjøleskapet.