Search
Close this search box.

Glutenfritt lavkarbobrød

Et glutenfritt lavkarbobrød med både Cottage cheese, ost, majones og frø. Med disse ingrediensene, har brødet et lavt innhold av karbohydrater. I tillegg inneholder brødet mye frø som gir en fabelaktig god smak!
Glutenfritt lavkarbobrød i en hvit kurv.
porsjoner1

Ingredienser

Deig:

  • 3 stk egg
  • 3 dl revet gulost
  • 1 ss majones
  • 2 ss cottage cheese
  • 1,5 ts bakepulver
  • ca. 5 dl blandet frø, f.eks. sesamfrø. hele linfrø, solsikkefrø, eller gresskarfrø

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 grader med vanlig over- og undervarme.
  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle og rør sammen. Pass på at deigen ikke blir for fast
  • Fordel deigen utover et stekebrett med bakepapir, og trykk den utover med baksiden av en sleiv. Det er meningen at deigen skal bli ganske flat.
  • Stek brødet midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til brødet har fått en fin farge.
  • Avkjøl brødet på rist etter steking.
  • Pakk brødet godt inn i plast når det er helt avkjølt, og oppbevar det i kjøleskapet.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top