Glutenfritt lavkarbobrød

Et glutenfritt lavkarbobrød med både Cottage cheese, ost, majones og frø. Med disse ingrediensene, har brødet et lavt innhold av karbohydrater. I tillegg inneholder brødet mye frø som gir en fabelaktig god smak!
Glutenfritt lavkarbobrød i en hvit kurv.
porsjoner1

Ingredienser

Deig:

  • 3 stk egg
  • 3 dl revet gulost
  • 1 ss majones
  • 2 ss cottage cheese
  • 1,5 ts bakepulver
  • ca. 5 dl blandet frø, f.eks. sesamfrø. hele linfrø, solsikkefrø, eller gresskarfrø

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 grader med vanlig over- og undervarme.
  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle og rør sammen. Pass på at deigen ikke blir for fast
  • Fordel deigen utover et stekebrett med bakepapir, og trykk den utover med baksiden av en sleiv. Det er meningen at deigen skal bli ganske flat.
  • Stek brødet midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til brødet har fått en fin farge.
  • Avkjøl brødet på rist etter steking.
  • Pakk brødet godt inn i plast når det er helt avkjølt, og oppbevar det i kjøleskapet.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top