Nugattisnurrer

Hvetesnurrer med Nugatti smaker kjempegodt og er likt av både store og små!
Nugattisnurrer
porsjoner20

Ingredienser

Gjærdeig:

Fyll:

Pensling:

  • 1 stk sammenvispet egg med 1 knsp salt

Pynt:

  • 1 neve perlesukker (kan erstattes med f.eks hakkede hasselnøtter)

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle med smuldret gjær. Elt deigen sammen med ertekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen. Dekk bollen med plast og la deigen forheve i ca. 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 30 x 60 cm. Smør Nugatti utover hele flaten og rull sammen fra langsiden. Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver og legg på et stekebrett med bakepapir. Dekk til og etterhev snurrene i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
  • Stek snurrene på midterste rille i ca. 12 - 15 minutter til de har fått en gyllen og fin farge. Avkjøl snurrene på rist etter steking.
  • Dekorer snurrene med perlesukker, hakkede hasselnøtter, eller annen valgfri topping.

Notes

Tips!

Ved bruk av Idun Mors Hjemmebakte - Ferskere bakst, vil snurrene holde seg ferske og fine lenger!
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter

  • Alle
  • 17.mai
  • Alle merkedager
  • Alle oppskrifter
  • ALLERGIVENNLIGE
  • Andre surdeigsoppskrifter
  • ANLEDNING
  • Baguetter
  • Bakehjelpemidler
  • Barnebursdag
  • Boller
  • Boller og søt hvetebakst
  • Brød
  • Eltefritt
  • Essenser
  • Farsdag
  • Fastelavn
  • Fersk gjær
  • Festkaker
  • Focaccia
  • Formkaker
  • Fyll til kaker og gjærbakst
  • Glutenfritt
  • Halloween
  • Hverdagsbrød
  • Hvetekaker
  • Iskrem
  • Jul
  • Julekaker
  • Kakepynt
  • Kaker
  • Konfekt
  • Lapper
  • Lucia
  • Morsdag
  • Muffins
  • Øvrige hevemidler
  • Pai
  • Pannekaker
  • PANNESTEKT
  • Påske
  • Pavlova og marengs
  • Pizza
  • Pizza med kjøtt
  • Pizzagjær
  • Pizzasnurrer
  • Pølse- og hamburgerbrød
  • PRODUKTER
  • Rundstykker
  • Snurrer
  • SØT GJÆRBAKST
  • Spesialbrød
  • Spesialpizza
  • SURDEIG
  • Tørrgjær
  • Uten egg
  • Uten melk
  • vaffel
  • Valentine
  • Velg område
Alle
  • Alle
  • 17.mai
  • Alle merkedager
  • Alle oppskrifter
  • ALLERGIVENNLIGE
  • Andre surdeigsoppskrifter
  • ANLEDNING
  • Baguetter
  • Bakehjelpemidler
  • Barnebursdag
  • Boller
  • Boller og søt hvetebakst
  • Brød
  • Eltefritt
  • Essenser
  • Farsdag
  • Fastelavn
  • Fersk gjær
  • Festkaker
  • Focaccia
  • Formkaker
  • Fyll til kaker og gjærbakst
  • Glutenfritt
  • Halloween
  • Hverdagsbrød
  • Hvetekaker
  • Iskrem
  • Jul
  • Julekaker
  • Kakepynt
  • Kaker
  • Konfekt
  • Lapper
  • Lucia
  • Morsdag
  • Muffins
  • Øvrige hevemidler
  • Pai
  • Pannekaker
  • PANNESTEKT
  • Påske
  • Pavlova og marengs
  • Pizza
  • Pizza med kjøtt
  • Pizzagjær
  • Pizzasnurrer
  • Pølse- og hamburgerbrød
  • PRODUKTER
  • Rundstykker
  • Snurrer
  • SØT GJÆRBAKST
  • Spesialbrød
  • Spesialpizza
  • SURDEIG
  • Tørrgjær
  • Uten egg
  • Uten melk
  • vaffel
  • Valentine
  • Velg område
Kardemommeboller

Kardemommeboller

Klovnemuffins

Kaninboller

Kanelgifler

Kanelgifler

Boller med sjokolade

Boller med sjokolade

Bamseboller

Bamseboller

Scroll to Top