Trippel sjokolade-brownies
Fantastisk gode brownies med trippel sjokolade: mørk, lys og melkesjokolade! Dette blir en myk brownie, med en perfekt krakelert overflate. Perfekt å gi bort til kjæresten, eller til mamma på morsdagen!

Equipment
- 1 hjerteform til å stikke ut porsjonsstykker
Ingredienser
Brownies
- 150 g meierismør
- 220 g sukker
- 150 g mørk bakesjokolade
- 1 ts Idun Vaniljeessens
- 2 stk store egg
- 100 g hvetemel
- 1 klype flaksalt
Sjokolade (som skal vendes inn i røren)
- 50 g mørk bakesjokolade
- 50 g lys bakesjokolade
- 50 g melkesjokolade
Krem til bokstaver
- 50 g romtemperert meierismør
- 75 g TINE Kremost
- 50 g melis
- 0,5 ts Idun Vaniljeessens
- 1 ts sitronjuice
- 1 liten klype flaksalt
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 grader, over og undervarme. Ha smør, sukker og sjokolade i en kjele, og varm opp på svak varme - til smør og sjokolade har smeltet - og rør inn vaniljen.
- Trekk vekk fra varmen, og avkjøl i 5 minutter. Pisk inn ett egg av gangen. Rør inn hvetemel og salt.
- Grovhakk sjokoladen, og vend inn i røren. Smør en liten langpanneform, og ha bakepapir ibunnen. Hell i røren og stek midt i ovnen i 20-25 min. Avkjøl i formen.
- Ta brownien ut av formen, og bruk en hjerteform til å stikke ut porsjonsstykker. Hvis du snur formen på rad nummer 2, så slipper du å kutte bort så mye brownie. Husk å spise brownien som blir til overs! 🙂
- Ha alle ingrediensene til kremen i en bakebolle, og pisk sammen til en tykk krem. Ikke pisk for lenge, for da kan kremen skille seg. Ha over i en sprøytepose med rund tipp på ½ cm (eventuelt klipp et ½ cm bredt hull i enden av posen). Pynt hjertene før servering.