Trippel sjokolade-brownies
Fantastisk gode brownies med trippel sjokolade: mørk, lys og melkesjokolade! Dette blir en myk brownie, med en perfekt krakelert overflate. Perfekt å gi bort til kjæresten, eller til mamma på morsdagen!
Utstyr
- 1 hjerteform til å stikke ut porsjonsstykker
Ingredienser
Brownies
- 150 g meierismør
- 220 g sukker
- 150 g mørk bakesjokolade
- 1 ts Idun Vaniljeessens
- 2 stk store egg
- 100 g hvetemel
- 1 klype flaksalt
Sjokolade (som skal vendes inn i røren)
- 50 g mørk bakesjokolade
- 50 g lys bakesjokolade
- 50 g melkesjokolade
Krem til bokstaver
- 50 g romtemperert meierismør
- 75 g TINE Kremost
- 50 g melis
- 0,5 ts Idun Vaniljeessens
- 1 ts sitronjuice
- 1 liten klype flaksalt
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 grader, over og undervarme. Ha smør, sukker og sjokolade i en kjele, og varm opp på svak varme - til smør og sjokolade har smeltet - og rør inn vaniljen.
- Trekk vekk fra varmen, og avkjøl i 5 minutter. Pisk inn ett egg av gangen. Rør inn hvetemel og salt.
- Grovhakk sjokoladen, og vend inn i røren. Smør en liten langpanneform, og ha bakepapir ibunnen. Hell i røren og stek midt i ovnen i 20-25 min. Avkjøl i formen.
- Ta brownien ut av formen, og bruk en hjerteform til å stikke ut porsjonsstykker. Hvis du snur formen på rad nummer 2, så slipper du å kutte bort så mye brownie. Husk å spise brownien som blir til overs! 🙂
- Ha alle ingrediensene til kremen i en bakebolle, og pisk sammen til en tykk krem. Ikke pisk for lenge, for da kan kremen skille seg. Ha over i en sprøytepose med rund tipp på ½ cm (eventuelt klipp et ½ cm bredt hull i enden av posen). Pynt hjertene før servering.
Relaterte oppskrifter
- Alle
- 17. mai
- 17. mai - Kaker
- 17. mai - Søtbakst
- Annen søtbakst
- Annet bakst
- Boller
- Brød
- Brød - Finbakst
- Brød - Grovbakst
- Brød - Middag
- Brød - Småbakst
- Bursdag
- Bursdag - Kaker
- Dessert
- Desserter
- Desserter - Konfekt
- Drikke
- Enkle oppskrifter
- Farsdag
- Fastelavn
- Formkake
- Formkaker
- Frokost
- Glutenfri
- Gresskarpai
- Grunnoppskrift
- Halloween
- Halloween - Kaker
- Halloween - Søtbakst
- Høst
- Høstbakst
- Hverdag
- Iskake
- Iskrem
- Jul
- Jul - Kaker
- Jul - Konfekt
- Jul - Søtbakst
- Kaker
- Konfekt
- Kremkaker
- Litt sunnere
- Milkshake
- Morsdag
- Mousse og fromasj
- Ostekaker
- Pai og terter
- Pannekaker
- Påske
- Påske - Kaker
- Påske - Søtbakst
- Pavlova og marengs
- Pizza
- Pizza - Andre pizzaer
- Pizza - Deig
- Pizza - Dessertpizza
- Pizza - Hvit pizza
- Pizza - Italiensk pizza
- Pizza - Sauser og dressinger
- Pizza - Vegetar
- Restemat
- Rundstykker
- Sauser og dressinger
- Sjokoladekaker
- Skolestart
- Småkaker
- Snacks
- Sommer
- Søtbakst
- Surdeig
- Vafler
- Valentines
- Valentines - Kaker
Alle
- Alle
- 17. mai
- 17. mai - Kaker
- 17. mai - Søtbakst
- Annen søtbakst
- Annet bakst
- Boller
- Brød
- Brød - Finbakst
- Brød - Grovbakst
- Brød - Middag
- Brød - Småbakst
- Bursdag
- Bursdag - Kaker
- Dessert
- Desserter
- Desserter - Konfekt
- Drikke
- Enkle oppskrifter
- Farsdag
- Fastelavn
- Formkake
- Formkaker
- Frokost
- Glutenfri
- Gresskarpai
- Grunnoppskrift
- Halloween
- Halloween - Kaker
- Halloween - Søtbakst
- Høst
- Høstbakst
- Hverdag
- Iskake
- Iskrem
- Jul
- Jul - Kaker
- Jul - Konfekt
- Jul - Søtbakst
- Kaker
- Konfekt
- Kremkaker
- Litt sunnere
- Milkshake
- Morsdag
- Mousse og fromasj
- Ostekaker
- Pai og terter
- Pannekaker
- Påske
- Påske - Kaker
- Påske - Søtbakst
- Pavlova og marengs
- Pizza
- Pizza - Andre pizzaer
- Pizza - Deig
- Pizza - Dessertpizza
- Pizza - Hvit pizza
- Pizza - Italiensk pizza
- Pizza - Sauser og dressinger
- Pizza - Vegetar
- Restemat
- Rundstykker
- Sauser og dressinger
- Sjokoladekaker
- Skolestart
- Småkaker
- Snacks
- Sommer
- Søtbakst
- Surdeig
- Vafler
- Valentines
- Valentines - Kaker