Trippel sjokolade-brownies

Fantastisk gode brownies med trippel sjokolade: mørk, lys og melkesjokolade! Dette blir en myk brownie, med en perfekt krakelert overflate. Perfekt å gi bort til kjæresten, eller til mamma på morsdagen!
trippel sjokolade brownie

Equipment

  • 1 hjerteform til å stikke ut porsjonsstykker

Ingredienser

Brownies

  • 150 g meierismør
  • 220 g sukker
  • 150 g mørk bakesjokolade
  • 1 ts Idun Vaniljeessens
  • 2 stk store egg
  • 100 g hvetemel
  • 1 klype flaksalt

Sjokolade (som skal vendes inn i røren)

  • 50 g mørk bakesjokolade
  • 50 g lys bakesjokolade
  • 50 g melkesjokolade

Krem til bokstaver

  • 50 g romtemperert meierismør
  • 75 g TINE Kremost
  • 50 g melis
  • 0,5 ts Idun Vaniljeessens
  • 1 ts sitronjuice
  • 1 liten klype flaksalt

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 180 grader, over og undervarme. Ha smør, sukker og sjokolade i en kjele, og varm opp på svak varme - til smør og sjokolade har smeltet - og rør inn vaniljen.
  • Trekk vekk fra varmen, og avkjøl i 5 minutter. Pisk inn ett egg av gangen. Rør inn hvetemel og salt.
  • Grovhakk sjokoladen, og vend inn i røren. Smør en liten langpanneform, og ha bakepapir ibunnen. Hell i røren og stek midt i ovnen i 20-25 min. Avkjøl i formen.
  • Ta brownien ut av formen, og bruk en hjerteform til å stikke ut porsjonsstykker. Hvis du snur formen på rad nummer 2, så slipper du å kutte bort så mye brownie. Husk å spise brownien som blir til overs! 🙂
  • Ha alle ingrediensene til kremen i en bakebolle, og pisk sammen til en tykk krem. Ikke pisk for lenge, for da kan kremen skille seg. Ha over i en sprøytepose med rund tipp på ½ cm (eventuelt klipp et ½ cm bredt hull i enden av posen). Pynt hjertene før servering.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top