Brød - Grovbakst

Ingers Rugbrød på en trefjøl.

Rugbrød

Saftig rugbrød Ingers rugbrød er et 100% grovt brød som er bakt med sammalt hvete, rug og kruskakli. Det har et høyt innhold av kostfiber som er bra for fordøyelsen. Brødet er saftig og har en god smak selv uten tilsatt fett eller sukker. Brødene er enkle å lage og krever ingen eltemaskin. Relaterte oppskrifter …

Rugbrød Read More »

Halvgrovt gulrotbrød

Halvgrovt gulrotbrød

  Gulrotbrød har en fin farge fra gulrøttene og blir et saftig brød som holder seg ferskere lenger. Brødet er halvgrovt og er bakt uten hele frø og melk. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – …

Halvgrovt gulrotbrød Read More »

Brød med natron på en fjøl.

Brød med natron

Det går faktisk av å lage et brød med kun natron som hevemiddel, men det krever at at du bruker noe litt syrlig i deigen som eksempelvis kefir, som vi bruker i denne oppskriften. Deigen skal ikke eltes i kjøkkenmaskin, og krever ingen tid til heving. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Brød med natron Read More »

Muslibrød oppskåret o skiver.

Müslibrød

Et halvgrovt müslibrød med havregryn og smakfulle kjerner og frø. I denne oppskriften bruker vi en liten mengde gjær og kaldt vann, slik at deigen kan stå å heve opp til 4 timer. Den lange hevetiden gir et særdeles smakfullt brød med en god aroma. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Müslibrød Read More »

Scroll to Top