Search
Close this search box.

Drikke

Nugatti freakshake

Bedre milkshake skal man lete lenge etter. Vanilje og Nugattisaus er en perfekt kombinasjon og du velger selv hvor heftig du vil servere den. Denne milkshaken er knallgod som den er, men kan også transformeres til en freakshake med massevis av pynt og topping!

Frappuccino med Nugattisaus

Frappuccino med Nugattisaus

Frappuccino med Nugattisaus kan drikkes året rundt. Her får du en smakfull og passe sterk iskaffe, med mild Nugattisaus og toppet med krem. Enkel å lage hvis du har en god blender, og et billig og fantastisk godt alternativ til de du får i kaffebarer.

Hjerteformede marshmallows

Hjerteformede marshmallows

Det er enklere å lage marshmallows enn man skulle tro. Disse hjerteformede marshmallowsene er myke og luftige, med en god smak av vanilje. Perfekte i en kopp kakao til noen du er glad i!

Pepperkake-latte

Pepperkake-latte

Fantastisk deilig kaffe latte som er lekende lett å lage med pepperkakesaus. Sausen gir både sødme og krydder til kaffen, som en perfekt kaffesirup. Krem på toppen er valgfritt, men på ekstra kalde og mørke dager kan det kanskje hjelpe med litt krem og ekstra sirup?  

Jordbærmilkshake

Jordbærmilkshake

Oppskrift på jordbærmilkshake Det er ikke uten grunn at jordbærmilkshake nesten alltid er i utvalget når noen selger milkshaker. Det er en klassiker som aldri går av moten, for den er fantastisk god!

Karamellmilkshake

Karamellmilkshake

Deilig karamellmilkshake med en eller to typer saus. Du kan bruke klassisk karamellsaus i shaken, og ha fudgesaus i glasset og på toppen. Eller velge en av to til alt. Kanskje denne skal få være med på neste filmkveld?

Scroll to Top