Search
Close this search box.

Arme riddere med kremost og salt karamell

En perfekt oppskrift til søndager når brødet i brødskuffen begynner å bli tørt eller kjedelig, og man har lyst på noe godt til den første kaffekoppen.

Ingredienser

Til servering

Fremgangsmåte

  • Visp egg, hvetemel, saus, kardemomme og litt av melken til du har en glatt og tykk røre. Rør inn resten av melken.
  • Skjær brødet i tynne skiver og la de trekke i røren i noen minutter. Stek de brune i smør på middels varme.
  • Server med det samme, med kremost og saus
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter til frokost

  • Alle
  • Frokost
Alle
  • Alle
  • Frokost
Havrerundstykker

Havrerundstykker

Pannekaker

Pannekaker

Polarbrød

Polarbrød

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top